Kamil

 

Kamil är född och uppvuxen i Polen under kommunisttiden där nere. Hans pappa flyttade till Sverige i mitten av 80 talet och inte långt där efter flyttade han och hans mamma också till Sverige, då var han 10 år.
Vi träffades via mIRC som var ett populärt chattprogram mellan 90-2000 talet där vi chattade i några veckor innan vi träffades IRL och flyttade ihop som kompisar. Den 1 juli 2000 blev vi tillsammans. 

Han är enda barnet men i Polen är kusiner som bröder och de har närmre band än vi har till våra kusiner här i Sverige.
I över 20 år har han bott här i Sverige.
Han har jobbat på tidningsbärarna och som möbelrenoverare (om det ens finns ett sånt ord) i Danmark.
I januari påbörjade han en målerikurs på Hermods och är snart klar.

Även om vi har haft våra dispyter och bråk med varandra de gånger vi har det så har vi det faktiskt väldigt bra och han är en bra pappa som hittar på saker för barnen och ibland drar ut oss på spontana utflykter som till exempel ankdammen och vi matar de ankor som finns kvar.
Kamil är självlärd när det gäller datorer och han har byggt ihop en hel hemsida från grunden till sina föräldrar.
Han tycker även om att spela dataspel.

Han är en mycket vänlig och snäll människa och jag älskar honom väldigt mycket även om vi ibland blir ovänner, men har man hållit ihop sedan år 2000  trots motgångar så är det äkta kärlek. :Valentine-s-Day:.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.