Min familj

Kamil

Kamil är född och uppvuxen i Polen under kommunisttiden där nere. Hans pappa flyttade till Sverige i mitten av 80 talet och inte långt där efter flyttade han och hans mamma också till Sverige, då var han 10 år. Vi träffades via mIRC som var ett populärt chattprogram mellan 90-2000 talet där vi chattade i …

Om mig

Jag är en trebarnsmamma med årgång 78. Är född och uppvuxen i en liten håla som heter Höllviken. Tillsammans med min sambo har vi två pojkar Maximilian och Xander sen har vi vår lilla Izabella. Jag utbildar mig till förskollärare på Malmö högskola och tar examen i januari 2017. Vi bor i en trea i …

Maximilian

Maximilian betyder den store. Hur fick vi då reda på att det var en Maximilian? När jag väntade honom fick vi ta en massa ultraljud och så gjorde jag fostervattensprov då det kom fram till att han hade en cysta på vänster sida i njuren,det fanns ingen njure där och de ville kolla så han …

Xander

Xander är en förkortning av namnet Alexander,men han heter inte det utan han är döpt till Xander. Idag är det 66 stycken varav 48 st som har detta som tilltalsnamn. Min graviditet med Xander var normal hade hemsk illamåeende i flera veckor och det lindrade jag med is glass och ramlösa. Jag fick dille på …

Izabella

Izabella betyder Gud upphöjde. Det är ett italiensk ursprung som i sin tur kommer från det spanska Isabel. Antas vara en form av Elisabet. I almanackan är stavningen av tradition Isabella och den har använts i Sverige sedan 1500-talet. Hon heter i andranamn Lamia och enligt den grekiska mytologin var hon ett barnätande monster. Men …

1 kommentar

  1. Min familj bestar av min mamma, min pappa och min lillebror. Aven min halvstorebror som ar vuxen ingar i min familj. Men till min familj raknar jag aven min slackt. Iaf de som jag star narmast. Till exempel sa ska min kusin fa barn. Och det raknar vi som att vi ska fa en bebis i familjen.

Kommentera

Your email address will not be published.