Jul 272018
 

Jag har inte haft ork eller lust att uppdatera bloggen.
Men jag kan dock meddela att denna bloggen kommer att stängas ner då jag har avslutat domän och så för just nu har vi det lite tufft ekonomiskt och då fick det som är minst viktigt offras. Men deppa inte. jag kommer att undersöka vilken portal jag ska börja om på nytt och i framtiden kanske igen se om jag kan fixa en annan domän.
Jag har verkligen älskat att ha detta i flera år men ibland så tryter det och man får prioritera annat som är viktigt. Så i slutet av september finns inte denna bloggen längre.

Jag återkommer innan den stängs ner och kanske men det är ett stort KANSKE kan jag fortsätta om jag får in lön. Börjar förhoppningsvis att jobba om en vecka så nästa vecka blir min sista av sommarlovet. Jag är ju anställd hos både Lejonet och partners samt hos Pedagogpoolen men hoppas ändå på ett fast jobb.
Får se om min mejl kommer gå varm nästa vecka med intervjuer nu när alla börjar komma tillbaka från semestern.

Nu ska jag fixa mat och sen ska tårta göras då Max fyllde 15 år i onsdags.

På återseende. Ci vediamo ciao /Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.