Jun 092018
 

Fick samtal från ur och skur förskolan igår och det var som jag trodde. De hade hittat andra kandidater.
Det var ju det jag sa. Det var inget positivt samtal som jag fick ….MEN världen går ju inte under som jag skrev igår. Visst hade det varit skoj att få det jobbet men det är ju deras förlust eller hur.

Har ju redan en intervju på tisdag förmiddag till ett bemanningsföretag och så har jag en intervju på torsdag på en förskola i Lund som jag sökte till. Det är visserligen bara deltid men det går väl bra det också huvudsaken är att jag kommer ut och får jobba lite så får vi se vad som händer till julen om jag kommer att ta beslutet att göra klart mina två praktiker.
Jag har ju haft en paus från Vikarieproffsen nu under någon månad då jag blev inringd från en annan förskola. Tror det inte blir så mycket timmar där under sommaren så vi får se hur det blir i Lund. Jag har ju satt upp mig på jobb där i princip hela sommaren sen får vi se.
Får väl mejla dem eller något och förklara att jag har haft uppdrag på annat håll och inte har riktigt kunnat jobba hos dem för jag kan ju inte klona mig och jag har inte råd med att köpa busskort mellan Svedala – Ö.Grevie – Lund. Funderar sen när sommaren har tagit slut om jag fortfarande jobbar i Lund och i Ö.Grevie/Svedala att ha et busskort för hela Skåne. Det gynnar väl oss mycket bättre men helst vill jag ha ett jobb i Malmö för då kan man antingen cykla dit (haha yeah right) eller ha ett baskort som inte kostar skjortan varje månad.
På fredag ska vi i alla fall köpa sommarkortet och då är det ju inga problem med att jobba hela sommaren. Kommer ju inte vara så mycket barn på förskolorna men…ja det löser sig.
Igår sökte jag i princip alla förskolejobb och de flesta barnskötarjobben som finns ute just nu. Sökte ett jobb i Skanör som förskollärare bara på skoj skull men fick samtal att de minsann sökte enbart förskollärare men att jag var välkommen att söka igen när jag var klar. Jaja varför inte bara strunta i att ringa upp och slösa bort sin tid liksom?
Men ja snart är det väl min tur att få det där jobbet med stort J.

Idag har Izabella varit på kalas och medan hon var där strosade jag runt på IKEA för att kolla på den där bäddsoffan som vi ska köpa när vi väl får dubbel inkomst. Jag och mannen ska ju flytta ut till vardagsrummet då Izabella ska få vårt rum. Det får bli den lösningen så länge och när vi väl flyttar (när barnen typ flyttat ut) så får barnen vars ett rum och vi kommer fortfarande bo i vardagsrummet.
Jag hade tänkt mig denna.


Hopfälld.

Utbäddad.

Men vi får se vad som händer.
Just nu vill jag bara här ifrån för våra grannar är så dryga just nu med stampande och sådant så man får spel på dem. Att ringa störningsjouren är inte  lönt för de kanske tystnar inom 15 minuter och då är det vatten under bron.
Men idag visade det sig att vi faktiskt hade fler tillfällen att ringa störningsjouren men det sket sig eftersom de är ganska svår bedömda.
De håller fortfarande på där uppe men just nu vill jag inte ha hit folk här….får se vad som händer imorgon om de är lika aktiva.

De är som en flock elefanter. Någon gång måste det få ett slut.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

  2 Responses to “Jag sa ju det och strosat på IKEA”

  1. Alltså… när de inte ringer blir du irriterad.
    Och nu när de verkligen ringde passade inte det heller.

    Livet blir vad man gör det till ❤️

    • Jo jag vet. Men det är extremt jobbigt att vänta på besked och bygga upp förväntningar att kanske denna gången blir jag anställd och sen tappar man det när man får ett tack men vi har gått vidare… Har nog kämpat i snart tre år att få ett jobb så man blir lite irriterad. Men jag har aldrig varit på så många intervjuer någonsin som nu så något måste jag ha gjort rätt. Kanske måste jag gå på 200 intervjuer 😱 innan det rätta jobbet kommer. Vem vet. Ha en fortsatt fin söndag. 🌞

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.