Maj 312018
 

Jag verkligen hatar den här eviga väntan när man vill ha besked. Igår messade jag förskolan i Tygelsjö och tackade för intervjun och att jag faktiskt inte behövde fundera så länge och nu håller jag tummarna att jag får en av platserna.
Det hade verkligen gjort min dag om jag imorgon på jobbet får besked att jag kan komma nästa vecka och skriva kontrakt. Det hade gjort min helg om jag hade fått besked imorgon Då hade jag kunnat vikariera hela sommaren för att sen äntligen gå till ett fast jobb i augusti.
Men jag antar att jag inte har den turen åter igen. Fast jag hoppas ju in i det sista.
Den andra förskolan den kristna montessoriförskolan fick jag besked att de ska intervjua fler så beskedet kommer senare. Nästa vecka om jag har tur och jag sitter också och väntar på att förskolechefen från förskolan där jag var på intervju förra tisdagen ska höra av sig. Hon hade också fler intervjuer. Så det blir att vänta ett tag till.

Helt galet att vi är i slutet av maj redan och denna månaden har varit grymt varm.
Denna dagen för 5 år sedan var jag på en underbar konsert i Danmark. Då var det lika varmt som idag. Men det blåste mindre.

Synd att han inte kommer till Malmö någon gång.
Det hade jag tyckt om. Slippa åka flera mil eller över till grannlandet för att gå på konsert.

Juni imorgon och barnen går 1 vecka till i skolan sen är det sommarlov. 10 veckor ska de vara hemma. De stora i alla fall då Izabella går på fritids hela juni och är ledig hela juli då fritids har stängt. Sen går hon på fritids fram till skola börjar i augusti. varför? För att hon vill och kan. Vet ju heller inte hur jag jobbar under sommaren.

Men nu är det dags för sängen. Jag hoppas att jag slipper vänta så länge på svar från Ur och skur förskolan.
Ska bli jättevarmt imorgon och jag ska jobba. Får se hur mycket vi är ute imorgon. Barnen får dock vara inne någon timme mitt på dagen då det är som varmast. Kan de vara på min rast hehe.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.