Maj 282018
 

Visst skrev jag sist vi hade skottlossning och kallblodigt mord att detta kommer att fortsätta i princip dagligen. Nu var det ändå en vecka sedan vi hade ett kallblodigt mord här på vårt område. Well. Inatt var det dags igen precis utanför en förskola, på en gångstig där vi och barnen går varje dag där mycket folk rör sig både på morgnar,kvällar och kanske nätter.
När klockan var drygt över tolv inatt vaknade jag av först 3 skott och sen tömde han resten av magasinet. Gick ut till mannen som fortfarande var vaken att det är skottlossning på gång igen vilket han hade hört. Nu var detta mitt i natten så ingen av oss skulle gå ut men det är ändå så förbannat obehagligt så det är sjukt. Jag fick svinont i min mage av detta.
Mannen som blev skjuten avled på sjukhuset.
Det har knappt gått en vecka sedan förra skottlossningen vilket ligger fortfarande färskt i minnet. Polisen kan inte se någon koppling till förra mordet och kan heller inte svara på om det var gängrelaterat. Men det är gängrelaterat mellan vårt område och området bredvid oss för det är gängkrig mellan våra områden. Sydsvenskan var de första som skrev om det vilket jag också uppdaterade på Facebook mitt i natten och sen har både Expressen och Aftonbladet också skrivit om det.

En bild från minnesplatsen från förra helgens skottlossning.
Detta låg i svängen in till vår gata under en vecka och detta är nu borttaget.

Detta är vår vardag, detta kommer vi få utstå så länge vi bor i denna staden, i detta området.
Jag vill bara gråta för jag tycker det är så förbannat otäckt och jag blir så himla rädd.
Detta hände mitt i natten men tänk om någon är på fel plats vid fel tillfälle, tänk om något barn kommer i vägen för nästa skottlossning som sker mitt på dagen.
Denna helgen har varit extremt spännande då det på Värnhem hade detonerat en bomb i ett trapphus och  en förskola som låg på Holma brann ner till grunden. Den var anlagd. Det är helt sjukt att detta händer och jag hoppas innerligt att vi snart kommer här ifrån.


Efter nattens skottlossning.

Jag hoppas fortfarande på den där drömvinsten.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.