Maj 012018
 

Välkommen hit till oss igen..med regn och rusk. Har haft så himla trist väder idag så man nästan bara vill dra något gammalt över sig.
Annat var det för några veckor sedan då det var strålande solsken och jättevarmt.

Detta var den 19 april och idag är det den första maj med svinkallt väder.

Idag har det inte hänt så värst mycket. Barnen har som vanligt tjafsat bland annat om ett par fotbollsshorts och jag blir bara så trött på deras gnällande och bråkande med varandra. Max har kommit in i den där berömda tonårstrotsen där han faktiskt är ganska omöjlig. Och snart kommer Xander också in i den. Hjälp två tonåringar i huset och båda lika envisa som åsnor.
Men det hör väl till uppväxten. Tror inte jag var så lätt att tas med när jag var i tonåren och det kan nog mina föräldrar försäkra.
Fast oavsett hur mycket de än bråkar så är de ändå bästa vänner och kommer bra överens den mesta av tiden. Jag antar att det kallas för syskonkärlek

Mannen ringde till störningsjouren för grannarna höll på som bara den och sen plötsligt så blev det tyst så han ringde och sa att det inte behövdes och vad hände minuten efter han lagt på? Naturligtvis så började de värre än så och håller fortfarande på. Nu är det ju ingen idé att ringa dem igen för dels så kommer de lägga av snart och dels vill jag inte ha trygghetsjouren springandes här ikväll. De kommer ju så klart att hålla på imorgon också och det känns som dessa människor är kända hos hyresvärden sedan innan för de verkar kunna deras system.
Så nu kan vi bara göra en facepalm och göra detta igen imorgon.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.