Apr 222018
 

Så skönt att denna dagen snart är över. Det var en sådan dag som jag bara ville dra något gammalt över mig eftersom alla var irriterade på alla och barnen tjafsade och bråkade.
Jag har en ängels tålamod för det mesta men när det går för långt så smäller jag av och blir bara arg och ledsen på det som händer vilket hände just idag. Idag ville jag bara försvinna här ifrån eller bara kunna skicka ut barnen men det går inte här och efter sista skottlossningen så vill jag verkligen inte släppa ut dem. Idag önskade jag att barnen skulle ha vars ett rum där de kunde vara. Men å andra sidan så skulle de varit på samma rum även om de hade haft vars ett.
Idag bröt jag hop för just att alla var så bråkiga mot varandra och hur ska jag kunna må bra om vi ska behöva oroa oss för vår säkerhet när vi går ut. Räcker väl att vi redan fått en nia genom balkongen för snart fyra år sedan. Ja vi är fast här och det kommer vi vara fram tills jag vet inte.


// En nio mm gick rakt in i vår balkong för 4 år sedan //

Det är jobbigt att inte kunna ha råd att börja betala av alla skulder som jag har. Jag bara hoppas att jag snart får ett jobb så jag kan börja.
Nä usch,idag var inte någon bra dag.

Jag har skrivit några utkast och sen kom saker i mellan så det blev inte något av bloggandet.
Känns som jag inte får den tiden att ens skriva för jag är alltid antingen på språng, är mamma, städerska och tvätterska eller så jobbar jag. Jag får aldrig vara mig själv, en person utan en massa måsten.
Min dotter har problem att somna själv så jag sitter är inne tills hon somnat.
Hon störs av alla ljud grannarna har för sig,flyttande av bord, unge som springer med skor, en osalig kvinna som går fram och tillbaka med skor, en tung boll som rullas över hela vardagsrummet fram till elementet och slår i. Superjobbigt och sjukt irriterande.
Vi kan ringa störningsjouren men de tar ju lite tid på sig att komma och då kanske grannarna har slutat väsnas och då står ord mor ord.
Och när hon väl har somnat så är det i princip dags för mig att gå och lägga mig. Otroligt jobbigt. Hon blir förmodligen störd att vi delar sovrum eller något och hon längtar efter eget rum.
Men utan ny soffa och tapetserat vardagsrum så ligger detta på lä.
Vi behöver i alla fall en större lägenhet.
Den där drömvinsten skulle suttit bra nu…209 miljoner. Ja tack.

Hade varit så gött.

Nu dags för sängen.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.