Apr 102018
 

Ja jag var sarkastisk. I eftermiddags  hörde vi fyra skott från sidan av vårt hus, ungefär vid MKBkontoret…nära vår gård, trodde vi att det kom ifrån, men skytten hade förmodligen stått på parkeringen/gatan och skjutit mot vår affär
Yes ytterligare en skottlossning i vårt ”fridfulla” område. Jag låter ju inte barnen gå ut själva och nu finns det ytterligare en anledning till varför. Att det skjuts på kvällarna är helt sjukt men att det skjuts på eftermiddagen när så många är ute och rör sig är ju ännu sjukare då det rör sig massor av folk ute då. Motivet till skottlossningen är ännu okänt och rubriceras enligt polisen som grov misshandel Men hallå det var mordförsök för tusan. *Suck*.

Vy från bron över vår gata


Help! Maken blev utestängd från området. De hade spärrat av halva gatan från infarten till vår gata och framför affären.

Ett skotthål av 4. (Det fjärde träffade snubbens ben)

De flesta som bor i vårt område och här omkring vet att det är ett gängkrig mellan områdena här.
Och ja det börjar kännas mer och mer obehagligt att behöva bo här om det nu ska börja skjutas på eftermiddagar också.
Och vi är dömda att bo här många månader till vilket inte känns så bra för mig och min familj.
Är det inte skottlossningar så är det bränder och dylikt.
Så jag ber till de högre makterna att vi ska få vinna en stor summa pengar som är stor nog att vi kan få lägenheten renoverad och sen köpa ett hus långt utanför Malmö. Det huset som ligger på samma gata där min syster bor är fortfarande till salu.
Ja imorgon vill jag vinna de där miljonerna som står på spel. Vi har kämpat så himla länge för att komma här ifrån så det är minsann vår tur nu att ha Fru fortuna vid vår sida.
Ska jag behöva vara rädd för vår säkerhet? Att behöva oroa mig att vara på fel plats vid fel tillfälle? Jag vill här i från big time nu och jag tänker göra allt för att få det att hända.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

  4 Responses to “I vårt trygga område”

  1. Det låter inte roligt. Vilket område är det?

    • Kroksbäck. Och nej det är inte så jätteroligt men vi bor här ju just nu så vad mer kan man göra än att komma här ifrån.

  2. Men fyyyyy vad hemskt!!! Kram på er!

  3. Jag önskar fler inlägg från dig. Tycker att det är intressant att läsa om ditt liv.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.