Mar 172018
 

Jag vet att det har varit  en hel del negativ stämning i bloggen på senaste tiden.
Tror jag har sjunkit ner i någon slags svacka. Tror att vem som helst kan göra det när man befinner sig i den situationen som vi gör.
Att bo i et område där det händer saker hit och dit, en massa skottlossningar, bomber,bränder i både sophus och i bilar och inte ha någon möjlighet att ta sig är ifrån för att man inte kan få ett jobb. Ibland tror jag att någon har slängt en förbannelse över mig och min familj. Jag kämpar varje dag och det gör mannen också.
Igår var det dags igen. Någon fick för sig at sätta fyr på ett av sophusen. Inte vårt som är halvklart utan ett längre bort på gatan. Vansinne. Inte konstigt man vill här ifrån. Bra nyheter i alla fall. Grannarna är tysta ikväll.

Men skam den som ger sig.

Jag är just nu anställd i Lunds vikariebank och har redan varit ute en dag och jobbat på en förskola i tisdags, jag hoppas jag får jobb på tisdag och fredag också då jag satt upp mig att jag kan jobba. På måndag ska jag se om jag kan få en tid till tandläkaren och laga en tand till att börja med. Ska börja gå privat då det är en lögn att få tid hos statliga tandvården. Har en tid den 28 mars till folktandvården på Hyllie men då har tanden kanske börjat dö så det är akut. Sen när jag väl får ett jobb blir det resten av munnen som ska ses över. Helt sjukt att det ska vara så dyrt att gå till tandläkaren. Jag har tandläkarskräck men klarar ändå av det är mer skräckslagen av kostnaden efteråt. Men det måste göras.

Måste berätta en rolig sak jag kan bara skratta åt det nu men just då kändes det ganska fånigt.
Kommer fram till Lund i tisdags och kollar inte alls upp vilken busshållplats jag ställer mig på jag ska med trean helt enkelt…trean kommer och den kör och jag kollar rutten på mobilen och den kör inte alls den vägen som den ska göra på min mobil så jag frågar chauffören om han går till den hållplatsen. Nej det gör den inte det är bussen som står på andra sidan. Yey me. Var bara att snällt gå på den andra bussen och åka tillbaka samma väg som man kom.

Jag kom i alla fall rätt till slut och sen yrade runt för att hitta förskolan som låg mitt i bostadsområdet.
Trivdes i alla fall ganska bra på förskolan och jobbade faktiskt med en av mina gamla kursare som jag gick med den sista kursen.
Vill ju ha ett fast jobb så jag söker ju hela tiden i Lund, Kävlinge och i Malmö.
Ska faktiskt på en intervju på torsdag eftermiddag i Lund dit jag egentligen skulle i torsdags men det ställdes in.
Men så länge måste jag jobba i vikariebanken för jobbet med stort J har inte kommit än.

Nu ska jag gå och lägga mig. Dags för kalas för Izabella imorgon på Busfabriken där hennes kompis ska ha kalas.
Kanske kan hoppa in på Toys r us eller på Coop.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.