Mar 052018
 

Visst att jag är inskriven i vikariebanken i Kävlinge, jag fick även höra att de har väldigt många vikarier. Nu väntar jag på besked från Lunds vikariebank vilket i alla fall tar en vecka till. Men jag tyckte att deras system verkade krångligt.
Idag var jag på en intervju på en förskola i mina gamla hemtrakter. Jag har faktiskt gått på den förskolan innan jag skulle börja i skolan, min syster gick på den förskolan när hon var liten, jag har jobbat där och jag träffade även på en av hennes förskollärare som precis gått i pension. Åh vilka minnen som kom tillbaka. Tyckte ”min” avdelning som jag gick på hade krympt haha och gången till andra sidan hade också krympt. Jag minns så mycket av den tiden när jag faktiskt gick där som 6 åring.

På väg till intervjun. Jag vet inte hur många gånger jag cyklade och gick denna vägen genom dungen till stallet och när jag skulle till min moster och gudfar.
Vackert på vintern är det i alla fall. Gick förbi Sandeplanskolan och de eldar fortfarande då det rykte ur deras skorsten.

På torsdag är det dags för en annan intervju i Lund som barnskötare. Får se hur det går. jag vill antingen ha jobbet i Höllviken för där känner jag till hela området i stället för att åka till Lund där jag aldrig har varit, men å andra sidan så kommer jag ju bara ta en viss buss fram och tillbaka och sen tåg eller buss hem. Men det får vi se.
Men jag är så himla trött på att springa på intervju och sen hoppas att man faktiskt får det, att ens referenser faktiskt säger bra saker om en.
Jag fick till exempel inte jobbet i Lödde som jag sökt för det kändes som att mina referenser inte sa något bra om mig alls. Och sen vet jag inte ens vad jag ska säga till mina referenser heller om jag måste ta kontakt med dem för att jag ska kunna få ett jobb.
Jag är trött på att kämpa, jag är trött på att springa på intervjuer jag vill bara ha ett jobb. Att det ska vara så himla svårt att få ett, att det ska vara så himla svårt att anställa mig. Jag är faktiskt en hejare å mitt jobb.
Men jag hoppas jag får ett jobb snart.

Uppdatering av grannarna då. Igår ringde maken störningsjouren runt halv nio. Men tydligen skickar de inte ut någon så pass tidigt då man enligt reglerna får hålla på att väsnas fram till tio. Vilket faktiskt är total skitsnack. Grannarna höll på att stöka och leka och ha sig så bordet skakade och jag skojar inte mellan halv  nio till halv tio. Halv tio började de varva ner och tio var de helt tysta.
Idag gick mannen ner till husvärden och berättade för dem varav husvärden sa att vi ska inte blanda oss med grannarna utan detta sköter de. Han fick ett namn till någon som har hand om störningar och så i lägenheter i vårt område och ett annat, vi ska mejla honom och så ska vi skriva upp allt som de gör i lägenheten. För reglerna är fortfarande att man ska dämpa sig kl.20.00 och sen ska det vara tyst kl.22.00.Klart man får leva men man behöver inte låta ungarna hoppa(med skor) och skrika i flera timmar och störa andra. Husvärden sa också att fortsätter de efter tillsägelser så kommer de att åka ut. Så vi får se hur det går.
Personligen så vill jag bara komma här ifrån och på skoj har jag faktiskt börjat kolla efter hus på Hemnet. Men vi kommer aldrig få råd ens att köpa ett, men ibland får man drömma sig bort.
Vinner vi på lotto köper jag ett hus direkt.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.