Jan 032018
 

Idag mejlade jag åter igen administrationen och bad de omregristrera mig för att kunna få ut mitt studiemedel för praktikperioden som jag hade innan jul. De har tagit kontakt med Ladok så nu får vi se hur lång tid det tar.

Sen mejlade jag min lärare för hon vet inte hur hon ska tolka min handledares omdöme. Och enligt CSN och min planering ska jag ut på måndag på praktik och jag har inte ens fått reda på betyget än. Men jag kan heller inte klandra min lärare då hon blev sjuk i julas. Så nu får jag vänta någon dag tills jag vet om jag kommer ut på nästa praktik. On jag blev godkänd. Förstår inte varför det ska vara så svårt att bara läsa min handledares omdöme och sätta betyget. Kan ju visserligen hoppa på det på tisdag om det vill så men jag föredrar på måndag. Jag tror och hoppas att jag blir godkänd annars kommer 3,5 år vara bortkastad tid. Fattar inte varför saker ska vara så komplicerade på den skolan. De klyddar till allt. Jag vill vara klar till den 1 februari så jag kommer igång med jobb någon vecka efter. Men eftersom det är bara en massa strul med allt så får vi se hur det blir med det. Jag får nog byta bransch annars. Men jag tror jag kommer att bli G och påbörja min sista VFU nästa vecka. Men vi dår se imorgon.

Jag tror på mig själv men just nu har jag sådan ångest över mitt betyg. Jag vill bara ha det överstökat.

Jag ber min talisman om hjälp och styrka att det blir ett positivt betyg. Jag hoppas med hela mitt hjärta och universum.

På återseende.

Ci vediamo ciao/ Louise

  3 Responses to “Hur svårt kan det vara”

  1. Hur har det gått?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.