Okt 20

Jag flyttar

Då jag bara börjar få mer och mer problem med denna blogg så har jag börjat snegla åt en annan bloggportal och väntar på att de ska fixa min sida vilket nog blir i slutet av denna vecka. Jag kommer därför att inte blogga på denna sida något mer utan kommer att fortsätta blogga på  mammaimalmo.se istället när allting är klart.
Jag har haft vissa problem med denna då sidan gått ner flera gånger om dagen och för att inte tala om mina hackerattacker då alla bilder försvann.
Jag älskar att blogga här men jag känner att jag vill testa på en portal istället och jag hoppas ni vill följa med mig över till den nya portalen. Ska även be dem om att sätta in en translateknapp så följare från hela världen kan fortsätta läsa om min vardag.

Hoppas ni hänger med.
På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Kommentera

Your email address will not be published.