Okt 012017
 

Efter fredagens kaos på praktiken har jag inte alls lust att gå dit imorgon.
Jag känner att jag inte alls vill vara på denna förskola längre men jag får väl bita ihop denna perioden(så vidare inte min handledare ringer min lärare) och under tiden se till att min lärare fixar mig en ny plats för sista VFUn. Jag vill bara bli godkänd så jag kan få ett jobb någon gång.
Har lite planer på grejer jag ska göra denna veckan som kommer.
Bland annat måla lönnblad med disksvamp (måste testa innan jag gör det här hemma) och älghuvuden med händer och fötter. Där kommer matematik in samt samarbete.

Ska även ta med min hemliga väska och köra saga med djuren som ligger i den. Vem böckerna ska jag gestalta två eller tre gånger vi får se.
Bara jag fyller ut de dagar som jag har kvar. De 14 dagar som är kvar och jag hoppas de går snabbt.
Jag ska faktiskt mejla min lärare denna veckan (ska dock se hur det går först). Tror det kommer vara bättre denna vecka som kommer då jag faktiskt har landat i barngruppen.
var i fredags värsta kaos under förmiddag och eftermiddag och jag blev helt trött i skallen men som de sa på förskolan att detta kommer bli min vardag och tro mig det vet jag.
Har faktiskt jobbat på en förskola som hade värsta kaos en gång.
Men nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att veckan blir bra.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.