Sep 262017
 

Dag två på min praktik är slut och jag är helt tom i skallen efter allt. Hade visserligen inte så mycket barn idag och de flesta gick hem tidigt.
Höll i uppevilan idag och det gick väl ganska bra, lite si sådär då de blev uttråkade efter en och en halv saga och att jag inte kunde fånga upp två av barnen Men det blir uppevila fler gånger så jag ger inte upp.
Det var väldigt kul att träffa alla barnen igen och börja lära känna de nya som börjat där.

Jag står för ett dilemma faktiskt. Jag funderar på att medan jag gör denna perioden som jag ska ge järnet i vill jag att min lärare ska hitta en annan praktikplats till mig för just nu känner jag mig bara i vägen där jag är.
Min handledare sa igår att ser hon ingen förändring inom två veckor så kommer hon ringa min lärare och säga att det inte funkar för hon har inte riktigt tid att handleda mig riktigt då hon har fler studenter och jag förstår henne.
Men då kunde hon sagt till min lärare när hon väl vaknade till liv att ”Nej, jag har så många praktikanter just nu så jag har inte ork/tid att ta en till tyvärr”.
Jag gör alltid mitt bästa och nu har jag massor av aktiviteter att göra dessa veckor jag har där och det ska vara en aktivitet varje dag.
Jag tycker verkligen om att vara på denna förskola och jag trivs med personalen och min handledare leder bra och så men jag känner mig i vägen. Min praktik var inte riktigt planerad utan hon tog an mig bara för att hon kände sig tvungen.
Jag kan ju sparka mig lite i rumpan att jag inte gjorde dem tidigare.Men det är alltid lätt att vara efterklok
Nåja, jag får göra det bästa av situationen och göra mitt bästa.
Imorgon ska jag ta med min hemliga väska och berätta en saga med gosedjur.
Jag hoppas att jag kan locka fram deras nyfikenhet.
Men nu ska jag snart lägga mig för jag sitter snart och somnar här.

Just såhär känner jag mig ikväll.

Jag är ingen morgonmänniska och heller ingen kvällsmänniska.
Kanske kommer med tiden när man ska börja jobba på riktigt och gå upp tidigt varje morgon.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.