Aug 112017
 

Jag har precis kollat igenom barnens scheman. Ser helt okej ut med relativt lagom dagar. Overkligt att se Izabellas schema. Hon ska börja ha riktiga lektioner med matematik och svenska. Så läskigt.
Men nu räknar vi ner till skolstarten. Izabella ser fram emot det, men inte de stora. Hade de fått skulle de haft sommarlov resten av sitt liv.
Jag har i alla fall fått reda på vem som ska ha ettorna detta läsåret. det är en förskollärare från förskolan där Izabella gick innan hon började i förskoleklass så det känns tryggt för oss och säkerligen för de barn som gått på den förskolan

Tog oss upp till Emporia idag för att handla mat. Vi hoppade även in till en affär som sålde typ         T-shirtar och andra prylar, Marvel store eller något sådant hette det. Jag hittade alla 5 Rangers.
Jason, Triny, Billy, Kimberly och Zack.
Trodde inte de skulle finnas alls i Sverige.
Synd att det inte var alla 5 för 129 kr då hade jag nappat på det.
Men men det var en kul sak.

En vecka kvar tills tentan och jag har inte ens börjat än får skärpa mig och försöka börja på den imorgon kväll när Izabella har somnat.
Händer väl inte så värst mycket mer idag.

I onsdags hade vi intervjuträning och det gick bra. Min coach sa att jag gör allt rätt på intervjuerna, men varför får jag då inget jobb?
Det är den stora frågan.
Men jag ger aldrig upp.
Förr eller senare får jag ett jobb. Men jag tycker det är lite för jävligt att förskolechefer inte hör av sig när de säger att de ska göra det.
Man tappar liksom hoppet då.
Får jag inget jobb fram till september så hoppar jag på min näst sista period av min VFU.
Sen när jag bara har en kvar så kommer jag nog lättare få jobb. Men det är ju okej att alla andra som gick samma kull som mig hade fått jobb och jobbade när de ändå hade VFU och fick tjänstledigt
Nåja inget jag orkar grubbla på nu.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.