Aug 082017
 

Det märks att vi går mot mörkare tider igen. Nu mörknar det ju runt nio tiden och sen blir det tidigare och tidigare. I fredags när jag lämnade Izabella på fritids var det så himla kyligt på morgonen.

På väg till fritids en sån här fredag.

När fritids stängde så glömde maken att ta med Izabellas frostgympadojjor hem. Ingen skada skulle ske trodde vi men när vi kom tillbaka var skorna borta. Ehh va?
Fick då reda på att de hade storstädat överallt under sommaren och då fick ingenting vara kvar och allt överblivet hamnade i stora sopsäckar. Så idag började jag gå igenom dem och hann med tre stycken och sen gick jag och fortsatte när jag kom tillbaka. Izabella sa till mig. Men mamma kolla  den där lådan där det ligger skor i. Så jag började att rota i lådan och titta en gympasko med Frost på och så den andra hittades också. Att jag inte kollade igenom den lådan först. Men det är lätt att vara efterklok.

Igår kom Izabella hem från fritids och berättade att imorgon(idag) måste vi vara på fritids klockan nio för vi ska iväg till stallet.
Jaha vad kul tyckte jag så vi var på fritids i morse när klockan var kvart över åtta.
Och när vi hämtade henne så berättade hon att hon hade ridit på en ponny som hette Pella (något som hennes farföräldrar kallar henne för). På ett djur – en häst passar det men som smeknamn på ett barn…naäe.
Hon vill i alla fall börja rida. Visst kan hon få det men jag vill helst först ha ett jobb,
Helst vill jag ju att alla tre baren ska ha en aktivitet hade velat ha in hela högen på karate eller någon annan kampsport. Kan vara till nytta så som rån och skit händer i dag. Synd att de inte är intresserade.
Men vi får se. En aktivitet måste de ha. Synd att alla fotbollsklubbar är fulla redan.
Jag funderade faktiskt på Max gymnasieval (han ska inte välja förrän i nian på höstterminen) och kollade upp idrottsgymnasiet. Där kan man välja inriktning fotboll om han nu vill satsa på det. Men det får vi se. Det är ett helt år kvar så mycket kan ju ändras och han blir intresserad av något annat.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.