Aug 052017
 

Hej bloggen och alla läsare.
Jag har varit lite frånvarande de senaste dagarna då det blivit sent och jag har haft annat för mig.
Igår eller ja för några dagar så började jag att fundera på att återuppta min karateträning för jag känner att gym ger mig ingenting alls och karate är både roligt och fascinerande på något sätt.
När jag gick i gymnasiet började jag att träna karate och graderade till rött bälte sen tappade jag intresset då vi skulle börja med kata för svart bälte, det var jättesvårt, men nu känner jag att suget börjar komma tillbaka. Och när jag väl börjar jobba ska jag fundera på att börja på jiujitsu också för det verkar grymt roligt också. Har en klubb i Limhamn och så karateträningen ska jag ta i Vellinge.
Vill inte åka till ställen här i Malmö för att komma till en träningslokal.
Ska ta kontakt med dem i veckan och höra om det bara är att dyka upp på en träning och även på klubben i Limhamn.
Bra att både kunna karate och jiujitsu.men jäklar vilken grym kondition jag kommer få haha. Men så jäkla trist att behöva träna själv för mina vänner vad jag vet gillar inte kampsporter. Lite trist tycker jag. De är mest aerobicsmänniskor eller gymmänniskor.
Men jag hoppas att jag kan få nya vänner. Och att göra något på egen hand är ju inte så himla farligt heller.

Jag MÅSTE ta itu med det där förbannade abstractet också och power pointen men jag har absolut inte någon som helst motivation och skriva skitet överhuvudtaget.
Men jag har denna veckan ut som kommer att bli klar med det hela. Jag måste ändra hela och i fredags anmälde jag mig till tentan.

Varför kunde hon inte bara godkänna mig?
Så himla petiga och jag blir sjukt nervös att redovisa.
Men men….golvet öppnar inte sig som min mentor sa när jag läste i Landskrona.

På återseende. Ci vediamo ciao. / Louise

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.