Aug 012017
 

Och skolmånaden. Nu kommer det att gå väldigt snabbt fram tills skolan börjar.
Idag fick jag lite mer egentid så här på kvällskvisten då Izabella somnade ganska snabbt denna tisdag.
Antar att hon var ganska trött efter fritids och att hon är igång hela tiden och att det är ganska tidiga morgnar så hon har väl inte kommit in i rutinerna än.
Och kryss i taket är att hon somnade i sin egna säng både igår och idag vilket är ett steg i rätt riktning. Nu ska hon bara sova där hela natten också. Men det kommer nog det med.
I kväll sa hon: mamma. Idag är det inte du som ska läsa för mig utan jag ska läsa för dig.
Och sagt och gjort så läste hon en kort bok för mig när hon skulle lägga sig.
Vet tyvärr inte hur man lägger in ett klipp på bloggen.
Hon är jätteduktig.

Galet att hon ska börja i första klass. Fick upp ett minne för någradagar sedan på Facebook när vi lät henne sitta i sandlådan när hon var några månader gammal och lekte med spann och spade. Tror hon var 7-8 månader på den videon.
Nu ska hon helt plötsligt bli ”förstaklickare”. Men först fritids några dagar till.

Imorgon är det dags för de stora att åka till skogen med sina farföräldrar. De kommer verkligen att älska det. Izabella ska till fritids och jag ska till min aktivitetsgrej. En av coacherna som bara är vikarie (synd att han inte ska vara där resten av min tid) tror att jag kommer att få ett jobb väldigt snart. han har den känslan och jag hoppas att den känslan är rätt. Det hade varit gytt att få ett jobb.
Men vi får väl se vad som händer.
jag hoppas att när min referens kommer tillbaka så börjar jobben som jag har sökt att höra av sig och vill ha mig som anställd. Hade varit komiskt.
Men även om det finns en möjlighet så tror jag inte det.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.