Jul 282017
 

Fredags kväll igen och det var en vecka sedan jag skrev.
Jag har haft fullt upp denna veckan känns det som.
Egentligen skulle jag skriva varje dag men jag tappade suget lite då jag bara skriver om mitt jobbsökande och saker.
Barnen har fått semester från oss med några dagar hos mormor och morfar.De hann inte vara hemma mer än några dagar så var det dags för dem att åka till min syster och vara där i två dygn.
Natten till lördagen satt jag uppe extra länge. Varför vet jag inte men det var väl tur för min son mådde dåligt men somnade om efter han spytt. För mycket av det goda helt enkelt.

Förra måndagen bowlade vi. Det tyckte i alla fall Izabella och Xander var roligt. Max var mindre road trots att han fick in några strikes. Men banan var sned. Gick ju sjukt dåligt för mig. Haha.

Innan i började bowla. Max är allmänt uttråkad

Xanders stil när han svingat iväg klotet.

Haha diggar hennes stil. Första gången hon var med och bowlade. Sist var hon på dagis och ännu längre sedan var hon bebis.Hon tyckte det var jätteroligt.

Nu är barnen inne på sin näst sista vecka på sommarlovet. Nästa vecka då. Sen börjar allvaret igen med tidiga morgnar och skola.
Barnen ser verkligen inte fram emot det. Men det gör jag faktiskt hehe. Jag vill bara att höstterminen ska dra igång så eventuella jobb drar igång för mig. Men först en tenta den 18 augusti.
Jag var förresten på intervju igår på en förskola där jag faktiskt varit en gång. Jag skulle varit där under en vecka eller några dagar då men Izabella fick tyvärr öroninflammation då så det blev inte så mycket.
Anyway så var det en helt okej intervju, men inte lika lättsam som i Västra hamnen.
Men vi får se, jag satte även upp mig som timvikarie hos dem.
Förskolechefen var en som har jobbat på en förskola som jag innan har vikarierat på men han var nog på andra sidan å det är ganska komiskt att han kanske kommer bli min chef.
Fick frågan om jag ville jobba som barnskötare eller förskollärare Jag tyckte att jag först ville bli klar med min utbildning så jag har legitimationen så jag valde barnskötare. Hade varit bättre som pedagog.
Nåja nu ska jag bara vänta i två veckor innan jag får besked om jag får jobbet eller ej.
Men jag går min arbetssökaraktivitet så jag har i alla fall något att göra än att sitta på rumpan och söka jobb hela tiden. Nästa vecka ska vi ha intervjuträning. Bra tycker jag.Kanske man kan få tips och råd vad man gör för fel.
Fick även mejl (som hamnade i skräppost) från grundskoleförvaltningens vikariebank så spännande, men man kan ju fundera på vad jag gett mig in på…..både läskigt och spännande.

I veckan fyllde även min äldste år. 14 år gammal blev han. Skriver ett inlägg om det imorgon kväll eller på söndagkväll.

Nu ska jag sluta babbla och kolla två avsnitt av Emmerdale. Avsnitten som ska börja på TV4 nu efter sommaren. Man blir sjukt nyfiken. Haha.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.