Jul 112017
 

Helt galet alltså.
Mina saker, viktiga papper har försvunnit bara så där puts väck och dessutom har jag vänt hela lägenheten upp och ner.
Fick ett arbetsgivarintyg från vikariebanken här i Malmö förra veckan för att kunna skicka till A kassan för att få ut aktivitetsstöd. Skulle skanna och skicka det och det är helt försvunnet.
Samma sak i fredags när jag skulle lägga ner mitt belastningsregister för att visa hos intervjuaren, men det behövdes inte alls just då så jag har beställt ett nytt.
Jag slår vad att vi har en tomte här hemma som snor mina saker för att göra livet surt för mig haha.
Nej då men de finns säkerligen någonstans bara jag letar efter det.


Igår fick jag totala tuppjuck på våra jäkla grannar. De skrek och gapade. Flyttade tunga saker över golvet. Vet inte vad det var. De stampade och hade sig fram till klockan 11 i alla fall och jag var nära att gå upp flera gånger och säga ifrån men jag orkade inte. Jag har sagt ifrån hos husvärden och han lovade att snacka med dem om detta men vet inte om han gjort det. Får väl ta itu med det igen så man får lite lugn på kvällarna. De bor inte i hus direkt utan i lägenhet och här måste man respektera sina grannar. Men man väljer ju inte sina grannar heller. De går även runt som om de vore osaliga andar där uppe.
Usch vad jag hatar att bo här verkligen på riktigt nu.

Idag åkte barnen till mormor och morfar för att stanna där i några dagar. Då kan jag ta itu med denna lägenheten som ger mig ångest samt att fixa mitt abstract som ska in i augusti och jag ska redovisa. Hoppas bara jag blir Godkänd så det är ur världen.
Fick mejl från Svedala och hon hade inte kunnat få tag på min referens då hon är på semester fram till augusti.
Kanske därför den privata förskolan inte hört av sig….än.
Ska mejla henne sen när hon kommer tillbaka och be henne ta kontakt med Svedala. Men om det ska fram så vill jag faktiskt inte jobba där. Dels resvägen och de verkar jobba på helt annorlunda sätt där än här i Malmö.
Jag sökte faktiskt två jobb i Vellinge kommun igår. Som vikarie på en förskola i Vellinge samt som fritidspedagog på min gamla skola. Där jag gick som barn. Låg-högstadiet. Inte för att jag tror att jag får det men söka kan man ju alltid. Jag har ingen lust att jobba som fritidspedagog i Malmö så dit tänker jag inte söka. Jo kanske på privata fritids, som barnens fritids.Jag har inte ens den utbildningen men man vet aldrig.

Var på en lekplats igår vid Lidl och hade lite picknick för jag var tvungen att få ut barnen hemifrån då de bara bråkade hela tiden här hemma och jag tog lite foton på kråkor som fanns där. (Jag matade dem med glasstrut men slutade när måsarna kom)
Jag tycker kråkor är ganska fina på sitt eget lilla sätt. Har även hört att det är väktare till dödsriket. Älskar dessutom The Crow med Brandon Lee. Har dock inte sett den på länge.

På återseende nu. Ci vediamo ciao / Louise

 

  One Response to “Puts väck”

  1. Vänta inte på att de ska höra av sig.
    Ring! Ring! Och kolla av hur det går.
    Man kan inte vänta passivt.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.