Jul 072017
 

Har inte haft möjlighet att kunna blogga de senaste kvällarna. Det har slutat med att Izabella inte lagt sig och somnat som hon skulle och dels så slutade media att funka. Har inte kunnat ladda upp foton på två dagar. Men igår gick det bra så nu ligger fler foton och väntar på ett inlägg.
Igår var vi och köpte köttfärs och sen började jag rulla köttbullar till middag och serverade med potatismos. Gjorde som min mamma sa och blandade i peppar och smör men inget socker. Det gick hem hos Max som verkligen inte gillar pulvermos. Tack för rådet mamma.

Idag var jag på en intervju på en Montessori förskola. Det kändes ganska bra men vi får se. Jag ska söka jobb som fritidspedagog också men definitivt inte i Malmö för jag vill inte jobba som det i dagens skolor i Malmö. Har redan sett hur mycket kaos det är. Har jobbat på hemvist,i en tredje klass samt på fritids när jag var vikarie för flera år sedan. I förskoleklass kan jag tänka mig att jobba. Men då måste jag vara helt klar med utbildningen.

Var även en sväng på IKEA och i några teknikaffärer. Köpte lite saker till Izabella där bland annat en lampa som vi ska borra upp nu i dagarna. Allt för att hon ska våga somna själv. Sen får vi helt enkelt fixa så vi har en svag lampa i den. Och se till att storebror inte skrämmer henne. Men jag tror även att när Izabella får sitt eget rum så kommer det bli hur bra som helst. Har påbörjat en plan för de stora barnens rum också men mer om det i ett annat inlägg.

Nu ser jag att klockan springer iväg och jag ska faktiskt gå och lägga mig så jag orkar med en städ och tvättdag imorgon då barnen ska iväg nästa vecka till mina föräldrar i några dagar.


Så här spexad var Izabella igår här hemma haha.
Lilla hjärtat. Mina solglasögon och farfars fiskehatt.

På återseende imorgon. Ska försöka blogga lite tidigare.

Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.