Jun 282017
 

Man kan undra varför våra idiotiska grannar flyttar sina saker halv tio på kvällen. Seriöst.
Visst att man vill möblera om men mitt på kvällen det är inte okej. Inte lönt heller att ringa störningsjouren för de hinner sluta innan de kommer och det är heller inte lönt att säga till värden för de hänvisar oss till störningsjouren så det är ett jäkla moment 22.
Minns när jag var liten och sov hos min mormor var det en av hennes grannar som flyttade om sina möbler varje kväll. Det slog aldrig fel och jag har hört min mormor berätta det också.
Våra grannar har inga jobb så de kan ju göra det under dagen.
Tror nästan de slutat nu… man kan ju hoppas.
Men jag vill bara är ifrån. Helst ifrån denna skitstad. Nåja vi sitter fast här ett tag till.

Idag har det inte hänt speciellt mycket faktiskt. Har varit på min jobbsökaraktivitet och sen promenerade jag och hämtade Izabella på fritids och sen bara slappat medan det har lekt och kivats lite. Blåser som bara den ute också och det ska tydligen regna mycket imorgon och på fredag. Blir roligt att hämta Izabella imorgon. Hon har regnkläder som hon kan ha på sig och stövlar, jag har stövlar det är allt. Får väl införskaffa regnkläder jag med till framtida jobb.
Väntar fortfarande på svar från chefen och jag hoppas han hör av sig. Kan inte hålla på att tjata hela tiden.
Jag hoppas i alla fall på ett bra besked.
Jag har i alla fall börjat ledsna att söka jobb. Det är konstigt att flera av de i min kull jobbade innan de var klara och bara tog tjänstledigt när de gick ut på VFU så varför varför kan jag  inte göra det samma?
Jag har räknat ihop mina poäng som jag har kvar.
Klarar jag tentan i augusti om professionalitet som ligger på  hp så har jag enbart 27 hp kvar (VFUn och C uppsatsen). Får jag besked nu på fredag angående om jag får jobbet eller inte så kommer jag ta kontakt med min VFUlärare och min handledare på förskolan samt med studieadministrationen på skolan och ser till att göra i alla fall en av praktikerna, men detta OM jag inte får jobbet. Får jag det så sparar jag på Praktikerna.
Nåja den tiden den sorgen.
Jag ber till högre makter dagligen att det ska bli mitt. man får hoppas att universum lyssnar.

Nu ska jag sluta babbla och det blir ett inlägg utan bilder för jag hittade inga bilder som passar texten.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.