«

»

Jun 24

Inatt jag drömde

Att jag fick komma till förskolan och skriva kontrakt och började jobba. Sen utvecklades drömmen till något vrickat att det fanns en matsal istället för små rum där barnen skulle sitta och äta. Men hallå va…där man skulle ta mat var helt snett. Ja drömmar kan sväva ut helt. Men en av tjänsterna var min helt enkelt.
Jag får hoppas att det var en sanndröm minus det där med matsalen, kan vara jobbigt att ställa fram mat på ett lutande bord.

Jag hoppas jag får skriva kontrakt nästa vecka och börja mitt nya jobb den 1 augusti.
Tycker dock fortfarande att det är dumt och idiotiskt av min lärare i sista kursen är tvungen att lägga tentan på en fredag. Ja i så fall så hoppas jag att jag antingen får på morgonen eller någon gång på eftermiddagen så jag kan jobba några timmar(om jag nu blir anställd) eller ännu bättre ta det på en helg. Inget som störs då.

Var hemma hos svärisarna idag också och åt middag.
Och sen är flädern klar och instoppad.

Fotograf:Xander.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Lina

  Hur går det med jobbsökande? Och makens studiemedel? Önskar er all lycka!

  1. Louise

   Tja just nu så står det still med jobbsökandet. Maken får studiemedlet nu i veckan så det har löst sig i alla fall. 🙂 Tack.

 2. carro

  Jag håller tummarna för att du ska få jobbet

 3. carro

  Jag håller tummarna för att du får jobbet om det är så att du gärna vill ha det.

  1. Louise

   Tack. ja jag hoppas men men kommer ju nya jobb om jag nu inte får det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>