Jun 202017
 

Har ingen ork att blogga idag faktiskt.
Ska bara äta jordgubbar med grädde och socker, titta på ett avsnitt av Emmerdale och sen gå och lägga mig.Ny dag imorgon och jag hoppas den inte startar med skallebank som jag har nu.
Imorgon ska vi till käkkirurgen med Xander så jag var på min aktivitetsgrej idag. Meningslöst denna dag så jag förstår varför han rekommenderade måndagar och onsdagar. Idag sökte jag jobb i två timmar vilket jag kunde göra här hemma på en dator som bara dog och fick laddas trots nästan fullt batteri och word som de inte hade produktnyckel till och då kunde man inte använda det alls för att ändra sitt cv eller någonting. Onödiga timmar typ.
Maken fick nedsatt belopp och har sökt studiemedel på nytt så nu håller vi tummarna att vi får ut från januari då han började.
Lovade Izabella en fidget spinner men de hade slut på BR och på Lekia kostar de 99 kr stycket och det ger jag inte och så gånger tre nej tack då föredrar jag att vänta tills de får in nya.


Bjuder på en gammal bild på barnen. Där Max var väldigt långhårig.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.