Jun 052017
 

Inlägg #95

men tror inte att jobbet jag var på intervju hos idag kommer bli mitt. Därmed hoppas jag att jag blir anställd i Svedala vikariebank. Ska dit på intervju på onsdag.
Idag fick jag även brev från min handläggare (trodde han skulle höra av sig per mejl) från arbetsförmedlingen med papper jag skulle skriva under för att börja på jobbsöksaktiviteter på ett ställe borta vid stadsdelsförvaltningen. Jag ska skicka iväg avtalet till min handläggare när jag har skrivit under det.
Posta det på onsdag på väg till skolan. Ska gå på ett center som heter Alpha  Coaching och Eduacation.

På förskolan jag var på intervju idag sa hon att hon skulle höra av sig på fredag oavsett om jag får jobbet eller inte. Jag både vill och inte vill. Resvägen är ganska lång och jag måste byta buss men det är ju ändå ganska bra bussförbindelser och någon snö kommer det inte än på ett tag så…då borde inte bussarna vara sena. Jag vill jobba på förskolan för den är liten och man jobbar två veckor på en avdelning och två veckor på den andra tillsammans med en förskollärare.
Maken säger att jag bör ta tag i resten av min utbildning och bara göra VFUerna. Ja det ska jag. Om jag inte kommer till jobb efter de tre månaderna jag varit på det centret så tänker jag gå ut på min VFU IV i mitten av september och sen VFU V ska jag göra i oktober/november så det är överstökat. Det är dags att börja planera långsiktigt.

I januari nästa år påbörjar vi en uppsamlingskurs .för examensarbetet men eftersom jag vill kunna jobba under veckodagarna likaså min skrivarkompis frågade jag henne om vi skulle ta det på helgerna enbart och det gick hon med på vilket är väldigt skönt så slipper man ta ledigt från jobb och så.

Om ett par månader tar vi tag i det igen och ser till att bli klara med skitet.
Blir visserligen på helgen men det struntar jag i. Slösar hellre några timmar under helger än veckor på vardagar och ska vå få handledning får det bli via mejl eller så bestämmer vi en dag och jag tar ledigt nån timme från jobb. Den tiden den sorgen.
Ibland önskar jag att jag aldrig hoppat på denna utbildningen.
Ska påbörja min tenta jag ska göra i augusti nu i veckan.
Skulle egentligen upp till biblioteket idag efter intervjun och låna två böcker jag behöver samt några böcker till Izabella. Men jag får ta det på onsdag istället efter jag varit i Svedala.
Tar bara tåget eller bussen till centralen.
Hoppas bara böckerna är inne och jag får inte glömma mitt multikort så jag kan låna böckerna också.
Denna gången ska jag klara min tenta.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.