Maj 312017
 

Inlägg #90

Många skriver throwback thursday men idag är verkligen en kasta tillbaka dag.
Idag för 4 år sedan så var jag på världens bästa konsert i Danmark. Alldeles själv åkte jag dit för att jag har inga vänner som överhuvudtaget tycker han är bra och ville inte följa med.men jag hade det lika bra den kvällen.

Dyraste slushen och popcornen så där en timme innan konserten började.
jag var jättenervös över allt hur jag skulle hinna tillbaka med metro och tåget till Malmö men det var ett senare projekt. Jag köpte en tröja där som är välanvänd.
Ja okej, jag ska väl avslöja vem jag såg.
Men många kan nog gissa det.

Eros Ramazzotti NOItour. Det var den enda konserten han gjorde i Norden om jag inte mins helt fel.
Synd att han inte kom till Malmö eller kommer göra det. Men vem vill egentligen.


Eros, tu cante sempre d´amore.
Underbar kväll med min bästa idol. Hoppas han sjunger i flera år till.

Idag fick jag svar från min handläggare på arbetsförmedlingen eller ja han ringde mig och berättade om att det finns stöd och service i form av leverantörer som samarbetar med arbetsförmedlingen. Han sa att jag kunde söka där och läsa om de olika ställena och det var verkligen ett svårt beslut att bestämma sig haha.Men till slut blev det ett ställe som ligger borta vid socialförvaltningen och jag mejlade detta till min handläggare och han ska ta beslut nu i veckan om jag är behörig till det.
Hoppas det för jag vill ju verkligen ha hjälp så jag kommer ut i jobb. Fattar inte hur det ska vara så svårt att få jobb. Jag hoppas att de kan ge mig råd och stöd i mitt personliga brev och hur jag kan kamma hem jobbet genom intervjun, Jaja vi får se vad som händer.


Tigris som ligger under täcket bara nos och svans som syns.
Knäppa katt.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.