Maj 292017
 

Inlägg #88

Idag fick vi brev från förvaltningsrätten. Gissa vad. Soc har skickat in vår överklagan till dem och åter igen bett dem att avslå vår överklagan. Så förbannat svinigt gjort. Vi har inte ens fått svar från förra gången de skickade in vår överklagan.
Jag får snart tuppjuck här. Soc hade svart på vitt att det var pengar som farmor sparar och mejlet som kom från överförmyndaren samt från banken.Jag orkar inte det här mer nu.
Vi kämpar mot myndigheterna i motvind
.
//Lånad från Google//

Idag hämtade jag Izabella lite tidigare och just när jag var på väg vid Lidl så kände jag röklukt typisk sån där frän doft. Bilbrand i ett garage vid barnens skola där det brunnit flera gånger innan.
Polis och brandkår och nyfikna människor samlades runt där.
Åkte upp med Izabella till Emporia dels för att byta ett par skor som Max hade fått och köpa gummistövlar till Izabella då hon dels inte äger ett par och för att de ska ut i skogen imorgon och enligt väderprognosen ska det bli dåligt väder så det är regnkläder och stövlar som gäller. Ska packa ner hennes gympadojjor i väskan eller ja vi får väl se imorgon bitti hur det ser ut.
Ska enligt prognosen börja regna vid två när de är tillbaka på skolan.
Får som sagt se hur det ser ut imorgon bitti när vi ska gå.

I eftermiddags ringde ytterligare en arbetsgivare. Var en förskola privat som ligger vid Elinelund en cykeltur från oss så det får bli cykeln på fredag dit.
Kan ju faktiskt hoppas att jag får det jobbet, dels att det är cykelväg dit och ionte så långt och man kan lämna Izabella innan och sen cykla tillbaka. Visst kan man ibland bli lite lat och ta bussen. jag hatar faktiskt att cykla. Men får jag ett jobb så pass nära så blir det bra motion och så får man hitta en snabb väg.

Har inte hänt så värst mycket annars idag ska strax gå och lägga mig igen och invänta ytterligare en dag där man ska söka jobb. Ska svara på ett mejl också.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.