Maj 242017
 

Inlägg #83

Kreativ överskrift.
Idag är jag trött och jag kan inte förstå varför, eller jo det vet jag. Jag sover inte så bra om nätterna. Spelar ingen roll hur tidigt jag lägger mig jag sover dåligt. vad det beror på är dels en dotter som ligger och trängs samt alla tankar som maler i huvudet.
Jag grubblar en hel del innan jag somnar. Mycket om vår situation om framtiden och sådana saker.
Men vi klarar detta det vet jag. Väntar på brev från CSN för att se vad han måste komplettera till dem. Bull med röd dag imorgon så ingen post (och ingen Hem till gården)

Idag ringde de från bemanningsteamet men det fanns inga platser kvar men hon berättade dock att min referens hade sagt bra saker om mig så hade hon haft en plats hade jag varit välkommen.
Nåja jag hänger inte läpp för det varför ska jag ens. Är alla platser upptagna (för där är få) så är det inget jag kan göra. Det var i alla fall trevligt att höra att någon av de handledare jag haft på praktik sa bra saker om mig. Men min referens var en av mina bästa handledare. Hon jag har nu är helt okej och är ärlig mot mig.
Jag ger inte upp för hoppet finns kvar och snart, mycket snart kommer mitt jobb.

Nästa vecka går barnen näst sista veckan i skolan och på tisdag ska de åka på utflykt. Max och Xander åker till bokskogen för orientering(det värsta jag visste när jag gick i skolan) och Izabella och lågstadiet åker till Skrylle.
Helt galet att året har gått så snabbt, att det snart är skolavslutning.


Mina skor har idag gått i pension. Har två par nya nu. Mycket skönare än de på bilden som jag haft typ i 100 år eller nåt. Minns inte när jag köpte dem.


Min nye kompis när jag går ifrån skolan på morgnarna. En helig Birma tror jag det är som går runt på området. Den kommer alltid till mig när jag träffar på den och vill ha lite kel. Snart kattnappar jag honom haha för den har inget halsband(förmodligen chippad i örat eller nåt). Nä men jag får fortsätta klappa katten. Men vem släpper egentligen ut en raskatt frivilligt de är inte billiga direkt.

Nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig istället. Har haft huvudvärk hela dagen och inte blir det bättre av att sitta här. Får se hur jag mår imorgon. Brukar hålla i sig i två dagar. I värsta fall får jag väl spendera dagen i sovrummet med persienner nere.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.