Maj 232017
 

Inlägg #82

går denna dag till alla som dog i terrorattacken igår till alla de skadade och till deras anhöriga.
Man finner inga ord för det händer om och om igen och det kommer hända igen men bara en tidsfråga när.
Det är en ond värld vi lever i. Usch.
Tände ett ljus för dem i morse.

Idag ringde även en tjej från Svedala kommun.
Jag blev ganska paff för jag trodde inte de skulle höra av sig.
Ska dit den 7 juni på intervju i deras vikariebank för förskola.Men jag kan ju fundera på att varför jag ens sökte mig till en vikariebank för jag kan ju ha en del problem att kunna ta mig ut till vissa platser där man måste ringa någon slags pendeltaxi och beställa tid och så. Jag har ju inget körkort och ja. Man får hoppas jag blir anställd i Malmö snart. Men vi får se vad som händer.
Känner att jag måste komma ut i jobb då jag måste till tandläkaren och det är en dyr historia kan man säga.
Ska ju boka in en tid men först måste studiemedlet komma igång och så klart så ville de ha fler uppgifter. Men suck då.
Nu har vi till hyran så det är bra och sen så ska man väl få en slant av soc nästa vecka så man kan betala resten av räkningarna. Vet inte vad som händer med överklagan hos förvaltningsrätten eller soc heller. Det är tyst som i graven. Vi hoppas vi får rätt i alla fall.

Izabella och hennes klasskompis sa förlåt till varandra i dag i klassrummet så det var skönt att det blev löst.
har väl inte så värst mycket mer att skriva idag.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.