Maj 222017
 

Inlägg #81


Så himla gott. Jag fick in bilden idag efter mycket klydd med appen.
Tyvärr efter denna grilldagen gick jag upp det kilot jag gick ner igen haha.

Måndag kväll igen då och vi får mer och mer köpoäng hos Vellingebostäder men inga lediga lägenheter denna veckan heller. Men det kommer väl med tiden som jag känner att vi inte har.
Vi måste komma här ifrån nu för vem vet vad som händer nästa gång liksom de tänker skjuta på varandra.
Nu har det varit lugnt i några dagar här så vi kan ju egentligen skratta oss lyckliga att vi inte har samma skit som resten av Sverige. Här är lugnt om man ska jämföra med te.x Göteborg och Stockholm.
Idag var de uppe och besiktigade våra fönster och det var så stökigt här så jag fick ursäkta röran liksom. De dök upp som gubben i lådan men de kollade några fönster så hela besöket tog drygt fem minuter. De kunde kommit runt 11 tiden så hade här varit undanplockat.
Skämmigt. Men det tog 10 minuter att plocka undan allt.

Det har väl inte hänt så mycket idag annars. Izabella råkade i en konflikt med en klasskompis när vi skulle gå hem. Hon ville hoppa rep men klasskompisen skällde på henne istället för att säga att Okej du kan hoppa efter… men icke tjejen började vifta med hopprepet så Izabella fick det i ansiktet och jag sa till flickan att det där var bara elakt gjort och gick hem med en gråtande Izabella. Gjorde jag fel? kanske i andras ögon men jag kan ju undra var personalen var vid detta tillfälle. Ja Izabella hade blivit hämtad men jag väntade på Xander och hon fick hoppa medan vi väntade på honom. Men jag blir som en lejonhona och skyddar mina barn om de blir utsatta för något. Men jag tror det är glömt till imorgon barn är barn så vi får se.
De jobbar väldigt hårt på den skolan att alla ska behandlas lika och ingen ska bli mobbad.
Men vissa saker kan gå förbi ändå. Men det gör så ont i mitt mammahjärta när barnen blir ledsna.
Får följa upp detta och prata med Izabella efter skolan och så ifall klasskompisen är dum. Men jag hoppas att de blir vänner igen eller ja sams i alla fall.

Ny dag imorgon och nya tag för våra barn. Det är drygt 10 skoldagar kvar på detta läsåret och det är dags att knyta ihop säcken som förskoleklasselev och sikta mot första klass. Ny lärare och nya äventyr men även läxor och annat. Vi hoppas vi fått något större då eller råd att köpa ny soffa för att hon ska få eget rum när hon börjar ettan.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.