Maj 122017
 

Inlägg #71

Som jag skrev igår att man inte längre kan känna sig säker i sitt bostadsområde stämmer allt för väl denna fredagseftermiddag.
maken kom hem tio minuter innan det kom några höga smällar som jag trodde var raketer för de brukar vara galna och skjuta raketer här ibland.
Några minuter senare hör man sirener och jag trodde att äh dom kör förbi.
När Max skulle duka tittade han ut genom fönstret och sa att polisen är här.
Då hade det varit skottlossning på gatan utanför vårt fönster.
Alltså detta är vardagsmat för oss nu för tiden så man höjer inte ens på ögonbrynen längre. Man säger Jaha och sen går vidare med sitt liv. Därmed hoppas jag att vi kommer här ifrån fort som det går.
Man går inte säker här längre det gör man inte men förutom det är Malmö en helt okej stad trots sina problem med sin kriminalitet och skottlossningar mellan varven.

Idag var jag på en gruppintervju på en förskola vid industrigatan. (Den gatan är ganska känd där i Malmö då där gick många prostituerade) men idag såg jag inga där så jag antar att den inte används längre. Men vad vet jag hur där ser ut på kvällarna?
Nåja, då jag skulle ett ärende i stan så promenerade jag den vägen upp och det var en rejäl promenad kan jag lova. Mina fötter var inte glada på mig när jag väl kom hem.
Tog bussen från Triangeln dock, hade inte pallat att gå där ifrån till oss. Då hade mina fötter bara gett upp haha.
Hade det inte blåst så jäkligt idag så hade det varit hur skönt som helst men men man kan inte få allt.
Det var i alla fall ganska varmt.
Men aldrig mer att jag promenerar i dessa skor…never i alla all inte sådana långa sträckor.

Imorgon ska jag och Izabella hjälpa min syster att skruva ihop möbler.De stora ska gå till farmor och sova över Hon ska flytta till sin första egna lägenhet. Min lillasyster håller på att bli stor, eller ja haha hon har varit vuxen länge.
Tar foto o det imorgon. Dessutom så får vi se om jag hinner skriva ett inlägg imorgon. Vill ju det så jag täcker hela månaden. Kan ni fatta det är bara några dagar kvar tills vi är i mål.
Helt otroligt.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.