Maj 072017
 

Inlägg #66

Då står vi inför en ny vecka.
Imorgon ska jag försöka få tag på vår soctant och så ska jag skicka in nästa lapp för slutet av månaden och hoppas att makens CSN kommer igång. Vi måste ha det och det är helst i veckan som kommer.
Jag ska även upp till en förskola och träffa en förskolechef på tisdag förmiddag efter jag lämnat Izabella. Jag hoppas att det blir mer vikariat där än vad jag har nu. Jag har blivit inringd en gång.
Sen får vi ju se hur det blir med bemanningsteamet, men det känns som det är kört där. Men jag kan ju ha fel.

Denna söndagen har bjudit på en del slapp och en del städ. Har plockat i köket. Fattar inte hur det kan bli så himla smutsigt där ute. Vi äter i princip bara där och lagar middag. Men nu är där i alla fall ordning och reda. Ja förutom en Wall:e som står där ute. Barnen tycker han är störig med sitt gnagande på nätterna..
Izabella tyckte det var dags att gå upp när klockan var nio men det tyckte inte jag, men vi gjorde det ändå så när maken  vaknat hade vi redan ätit frukost.
Ja hade plattan varit fulladdad hade hon legat kvar till klockan tio.
Barnen åkte med maken och handlade i eftermiddags så vi kunde äta denna dagen och några dagar framåt.
Jag fick lite tid för mig själv idag också.
Blev en tidig middag idag vi var klara med maten för en gång skull lite över fem, men det var mest för att barnen skulle hinna duscha hela högen.
Nu sover den minsta, hon var inte alls trött nej nej inte alls haha. Hon somnade på några minuter ikväll. Vi läste ut ”Sune i Ullared” så nu ska vi se om hon vill höra ytterligare en Sunebok.
Jag är uppväxt med Sune och Bert böckerna. Tycker Sune är bäst faktiskt.

Den var faktiskt ganska rolig.
Imorgon ville hon höra Karius och Baktus – för femtielfte gången eller något. Jag sa innan vi lämnar tillbaka den och det gick hon med på. Den är så tråkig efter man läst den två gånger, tre gånger på raken(ja kvällar då). Någon måtta får det vara.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.