Apr 292017
 

Inlägg #58

Izabella denna lördag. Tror hon vaknade klockan sju. Då tog hon plattan och låg i sängen och spelade samt tittade på you tube. Johnny Johnny kollade hon på. En amerikansk ramsa: Johnny, Johnny. Yes papa. Eating sugar?. No papa. Telling lies? No papa. Open wide. Aaaa.
Videon är ganska rolig. Äter man en massa så får man ont i magen.


Vilket man ser i denna videon.
Izabella älskar se på engelska ramsor på plattan.

Runt nio kom min pappa och lämnade bordet. Det ska väl sättas upp någon av dagarna. Imorgon har vi fullt upp igen. Vi ska kanske gå till Holma och äta middag men först ska Izabella på ytterligare ett kalas borta vid skolan.
I dag har det varit ett annat kalas och de fick ansiktsmålning. Izabella fick en regnbåge och den blev målad av en av hennes klasskompisar.
Hon fick i alla fall en godispåse så där sparade vi in på lördagsgodis idag.

Min fina dotter på bussen hem.
När vi var vid Bellevueallén pyste bussen och alla gick av den. Busschauffören verkade ganska förvånad själv och visste inte vad som var fel. Förmodligen ett däck som fick punka.
Vi gick bort till hållplatsen för att vänta på vår buss som gick hem till oss. Men Izabella hade ingen lust att vänta på bussen så hon sa att vi kunde gå istället.
Så det gjorde vi. Tur att vi kom hem som vi gjorde, för 15 minuter senare spöregnade det. Det var det sista som himlen kunde spotta ut denna dag. Har regnat från morgon fram till eftermiddag med lite uppehåll.
Det ska bli vackert väder nu i några dagar och ganska varmt.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.