Apr 192017
 

Inlägg #48

att göra min näst sista VFU nu i mitten av maj till början av juni och blir jag Godkänd då så har jag en period kvar och då kanske jag lättare får jobb,men vi får se hur det går på intervjun imorgon först och främst. Lär väl få reda på det någon gång om två veckor om jag får jobbet eller inte. Det är som sagt väldigt hård konkurrens bland barnskötarna. Men det är säkerligen för att ingen orkar läsa vidare till förskollärare.Vet faktiskt inte varför.
Jag fick i alla fall svar från CSN och fick reda på att jag kan söka studiemedel när jag gör mina VFUperioder vilket känns tryggt. Så om jag inte får något jobb inom 2 veckor kommer jag kontakta skolan för att de ska registrera min VFUperiod 4, min lärare och min handledare om hon fortfarande är kvar och om jag ska fortsätta ha min VFU där. Hade varit väldigt trist om jag skulle behöva byta igen och denna gången ska jag minsann ge järnet. Ska visa min handledare att jag kan, jag vill och utvecklas mer och mer. Och dessutom ska det bli så kul att träffa barnen igen, några försvinner ju efter sommaren då de ska börja i skolan så de ser jag ju inte när jag ska göra den sista VFUperioden. Men mina småbarn kommer jag ha kvar där.
Jag är nästan redo för VFU nu hoppas jag att jag får en rolig uppgift.

Hjälpte vår lilla granne nu ikväll då hon inte kunde hitta sitt IDkort. Hon var helt ifrån sig och jag gick in där i badrock och turban på huvudet och hjälpte henne att hitta det. Hon var helt ifrån sig vår stackars lilla granne. Hon ber oss ofta om hjälp då vi bor bredvid varandra och det är viktigt att hjälpa våra äldre som behöver det.
Men snacka kan hon.
Fick en nalle som tack av henne.

Men nu hör jag kudden ropa på mig.

På återseende. Ci vediamo ciao. / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.