Apr 062017
 

Inlägg #35

Om jag inte kan få ett jobb på det vanliga sättet typ söka jobb, komma på intervju och sen bli anställd får jag väl helt enkelt vända mig till arbetsförmedlingen och se om de kan hjälpa mig.
Dessa tankar började gro i mitt huvud när jag började prata med min syster på chatten tidigare ikväll.
Det började med vattkoppor om barnen hade haft det. Hennes bonusson har det nu och min systerdotter W kommer också få det förhoppningsvis. Pojkarna har haft koppor men inte Izabella så det är ju perfekt om W får det så kommer hon smitta Izabella. Jag gillar inte när barnen blir sjuka och vattkoppor är inget man vill ha.


Min fina syster, systerdotter och lite knäppa dotter. Haha vet inte vad för min hon kör med.

Där efter frågade hon om jag inte kunde börja med nystartsjobb så jag mejlade min handläggare på arbetsförmedlingen och hörde vad som krävdes och vad de kan hjälpa mig med. Jag vill inte börja med någon aktivitet med aktivitetsstöd. Jättedåligt med pengar där. Makens mamma har det. Inte mycket att leva på.
Jag tror att nystartsjobb kan få mig att dels komma in i en verksamhet samt få en bra referens som kan stå upp för mig så jag får ett jobb. Men ja som sagt. Får se vad min handläggare säger.

Imorgon tänkte jag ta upp ett annat ämne. Nämligen mobbing.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

  2 Responses to “Nya planer”

 1. Läser du till Fsk lärare?
  Här i kommunen drar o rycker de till och med i de som inte är färdiga i skolan än.
  Borde ju vara lika därnere.

  Håller tummarna för dig iaf 🙂

  • Ja jag har lite kvar av utbildningen men jag är utbildad pedagog.
   Här nere skriker de efter personal så ja vi får se 🙂
   Tack för din kommentar.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.