Apr 042017
 

Inlägg #33

Äntligen har jag fått tummarna loss och berättar om vårt bröllop
Jag och maken har varit tillsammans i snart 17 år.
Vi har länge tänkt  och funderat på att gifta oss, inte kyrkligt för jag är inte ett stort fan av kyrkobröllop även om det är fint.
Förra året 2016 den 6 augusti slog vi till och gifte oss i rådhuset med mina föräldrar, syskon och så svärföräldrarna.Makens kompis med vän kom också efter ett halvårs tystnad och där efter gick han.

Innan vi gick till Rådhuset bestämde vi oss att äta på Rose Garden på Gustav Adolfs torg. Det ä’r en asiatisk buffé och de har allt möjligt gott.
Egentligen fick man bara vara max tio stycken vid vigseln, men vi var flera än så haha men det gick och fixa ändå. Det var inga problem.


Själva vigseln.


The kiss

Min lilla systerdotter W.


Knasigt bröllopsfoto. Ingen tittar i kameran haha.


Storkusin och Lillkusin.


Våra ringar från Fint och billigt. Rekommenderar denna sida för den som inte vill lägga ut flera tusen för en förlovnings/vigselring.

Efter vigseln åkte vi hem till svärisarna för kaffe och tårta som de stora hade gjort dagen innan då de sov över hos farmor och farfar natten till vårt bröllopsdatum.
Tyvärr har jag ingen bild på den fina tårtan.

Bröllopspresent från släkten i Polen.


Så här ser den ut när den står.

Vi fick även pengar som skulle räcka till en soffa så vi kunde göra om vårt rum till ett barnrum men tyvärr var vi tvungna att använda dessa till uppehälle då vi inte fick hjälp från de sociala myndigheterna.
Om två dagar har jag varit gift i sju månader. Tiden går snabbt.
Och vid giftermål och smekmånad och sånt så ska det komma barn men inte denna gången då vi har tre busiga barn. Bebisfabriken är stängd och kommer förbli. Hade nog inte klarat en förlossning till.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)