Mar 292017
 

Inlägg #27

Tänk att vi snart är i april. Vad fort denna månaden har gått. Kändes som den precis började, men nej på lördag är det första april – den stora skämtdagen.

Brukar ni lura eller bli lurade? Kanske båda?

Tror det var förra året som tidningarna skrev något om att man skulle betala om man hade suttit i fyllecellen. Eller att man var tvungen att väga sig för att komma på tåget. Haha. Seriöst.
Var också något aprilskämt att Malmös alla gator skulle byta namn….men i dagens läge skulle det inte förvåna mig.

Jag minns när jag gick på högstadiet och en av mina kompisar lurade vaktmästaren att hennes mamma hade cancer. Idag kan jag undra hur korkad hon var som sa på det viset. Taskigt mot sin mamma även om ingen tog skada av det.
Personligen gillar jag inte första april, vad är det som är så roligt att lura andra för att få sig ett gott skratt? Vem kom egentligen på att man ska luras den första april överhuvudtaget?
Vädret i april är däremot ett skämt. Någon dag kan det vara jättevarmt för att dagen där på ska det snöa

Nåja. Igår blev det inte något terapiarbete – vika tvätt. Jag orkade inte så jag tog det idag när jag tittade på ”Hem till gården”. En av de serierna som jag slaviskt följer. Kollar även på Lyxfällan men just nu tittar jag inte på det för det är repriser.
Kollar alltid reprisen på lördagarna eller söndagar, eller så kollar jag på datorn.
Imorgon fortsätter det med städning här hemma och på fredag hoppas jag höra av biträdande förskolechefen angående jobbet jag var på intervju om. Och så hoppas jag att vi flyttar inom en månad för nu är jag trött på att bo i gettot. och så fick jag det sagt.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)