Mar 272017
 

Inlägg #25

Idag var jag på intervju på en förskola här i Malmö.
Egentligen skulle jag på en i förmiddags men jag mejlade och flyttade den en dag så imorgon ska jag på ytterligare en intervju på en förskola som har två avdelningar. Anledningen till att jag flyttade fram den tiden var för att jag hade mått så satans dåligt hela natten och tillbringade halva natten på toa.(intresseklubben antecknar typ)
Nu är det bättre och allt försvann. Jag måste ha fått något 48 timmarsbug.
(Just nu är magen bara uppblåst *suck.*)

De skulle ringa/mejla min referens och jag är så orolig att hon inte ska prata gott om mig men hon såg verkligen hur jag utvecklades och jag tror och hoppas hon ger mig goda referenser trots att det har gått två år sedan jag var på den förskolan. De skulle höra av sig igen i slutet av veckan om jag får en av tjänsterna där.
Har inte hänt så värst mycket idag.
Men jag hoppas att ni håller tummarna att jag i alla fall får något av jobben. Frågan är bara hur mycket min talisman jobbade idag.

Denna gången satt den där den skulle och jag tog av den när jag kom hem. Samma sak imorgon vid nästa intervju.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)