Mar 212017
 

Inlägg #19

Men inte idag…inte överhuvud taget idag. Den skickade mig till fel plats.
Och jag hade super megabråttom så jag fick gå tillbaka en ganska bra bit. Jag är alltid i tid till intervjuer men tack vare att Google inte har uppdaterat adressen så skickade den mig fel.
Annars tycker jag att maps är en otroligt bra tjänst/app.


//Bild lånad från Google//

Jag hamnade naturligtvis rätt till slut några minuter för sent.
Mycket trevlig förskola var det, ett föräldrakooperativ precis som barnens skola är. Men föräldrarna får inte lägga sig i pedagogiken trots att det är föräldrar som sitter i styrelsen.
Fyra avdelningar i alla fall och tjänsten ligger på storbarnsavdelning. Det är roligt att jobba med äldre barn för deras tankar är väldigt spännande.
Men vi får se vad som händer där.

Jag var även på arbetsförmedlingen på förmiddagen för att få ut en handlingsplan till vår socialtjej så det lämnades in efter jag kollat runt på Triangeln lite. Izabella behöver nya gymnastikskor och gummistövlar.
Trodde jag skulle behöva sitta där jättelänge. Men jag kom in, skrev upp mig och satt ner i max 2 minuter innan jag blev inkallad. Fick min handlingsplan och så fixade vi till lite avändaruppgifter då jag tydligen har fyllt i flera gånger då jag blivit utskriven.
På måndag ska jag skicka mina ladokpoäng till min ordinarie handläggare och även mina betyg från barnskötarutbildningen så de har dessa. Och nästa gång jag har vikarierat eller varit på praktik ska jag be om intyg.
Varför vet jag inte, men det är i alla fall en massa saker jag ska göra denna gången typ lämna aktivitetsrapport typ sökta jobb och sådana saker. Ja ni som är inskrivna och aktiva i deras system har säkert mer koll för detta är första gången jag har detta.

Men nu ska jag snart lägga mig. Är supertrött efter den där promenaden plus att jag sprungit hela dagen.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.