Mar 162017
 

Inlägg #14

Gissa vem som inte orkade gå upp i morse.Bara snooza en stund till och ännu en stund tills klockan ilsket ringde att nu är minsann klockan 7.15 så man fick snällt masa sig upp se till så de två yngsta kom upp. Den äldste var redan vaken.
Izabella kom upp halv åtta efter lite gnäll om att hon är trött och ville ha gröt. Så det var bara att koka gröt i raketfart, brukar ta 10 minuter att göra om inte längre annars. I morse tog det 5 minuter.
Hon åt upp det mycket snabbare. Hungrig tös.

Busilus.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket förutom att diska, plocka undan, tvätta och vika tvätt. Jag slapp i alla fall att hämta barnen det fixade maken med bilen.
Vår soctjej ringde idag och sa vilka handlingar hon ville ha och dessa är inte svåra att få tag på. Ska fixa det på måndag allting så hon får in dem innan hon går hem för dagen.
Fick även mejl tillbaka från en förskola jag sökte till och ska dit på intervju på tisdag, förskolan jag skulle till i tisdags ska jag på intervju till den 27 mars.
Har knappt kommit in några jobb denna veckan och de påstår att de skriker efter personal.
Nåja vi får se vad som händer då.

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att orka upp imorgon.
Skönt att det är helg igen så man kan sova lite längre.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)