Mar 112017
 

Inlägg # 9

Tidigt imorse så drömde jag om lägenheten som vi var och tittade på och jag såg på deras sida att vi hade fått den.
Jag vet inte om det var önskedröm eller en sanndröm.
Men jag antar en önskedröm.
Jag försöker vara positiv hela tiden men det är svårt när man lever i en trea där barnen går varandra på nerverna, de behöver alla tre vars ett rum.
Hade ju tankar att kunna flytta ut i vardagsrummet och vi hade råd efter vårt bröllop (inlägg om det kommer) att köpa en bäddsoffa och göra om vårt sovrum till ett barnrum där Izabella hade kunnat sova. Men tyvärr så var vi tvungna att  använda dessa till våra räkningar.
Nåja, men jag hoppas min dröm var en sanndröm och att vi får den för lägenheten är övergrym och stor. Vardagsrummet är 10 kvadratmeter större än detta vi har nu så man skulle kunna sätta en skjutvägg eller något så en sovalkov hade skapats. Så nu håller vi tummarna att den blir vår.


En bild på mina trollungar när Izabella fyllde år.

I eftermiddags åkte barnen till mina föräldrar då de skulle ha Mellomys. Dessutom har de inte varit där på ett tag så det var väl på tiden. Men efter detta får de vara hemma några helger då de i princip ränt runt till farmor var varannan helg. Mycket handlar även om deras attityd mot varandra och mig.
Men jag tror att flyttar vi så kommer det att bli bättre för då får de vars ett rum och kan få vara ifred ifrån varandra.
Nu när barnen ändå var borta så tittade jag på Frozen på svenska. Jag älskar den filmen eller ja jag älskar de flesta Disney filmerna.


Min lilla Elsa. Och väggarna är gräsliga jag vet. kan fundera på vad tänkte vi på?

Nu ska jag sluta babbla här. Usch kommer bli ensamt inatt när barnen sover hos mormor och morfar och maken är ute och traskar med tidningar. Det är i dessa tillfällen som jag önskar att jag hade Tigris här och ja Lill-pip också.
Nu har jag bara Wall:e som sällskap, Xanders hamster.


Saknar er mina fina katter.

På återssende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.