Mar 062017
 

Inlägg #4
Måndag och Izabella har varit hemma idag för hon hade ont i magen igår och lite imorse. När vi kom till skolan sa hon att hon hade ont i magen och mådde illa.
Igår hann jag inte skriva ett inlägg då min kära dotter somnade ganska sent…tror klockan var 23.15 innan hon somnade. Det har hon gjort de senaste dagarna och jag vet inte varför. Kanske är hon för uppspelt över något eller så får hon inte bara ro när folk i andra lägenheter väsnas.
Hon var i alla fall på kalas hos sin klasskompis igår och därefter gick vi hem till farmor och farfar och åt middag och en massa annat. Där av hennes magont men hon fick vara hemma ut i fall att.

Imorgon ska jag på en intervju till en förskola som behöver personal, det var en gammal lärare/förskollärare som gav mig tipset att de behövde folk. Visserligen bara som timvikarie men det gör ingenting bara jag kommer igång och får in en fot någonstans. Blev även uppsatt på Izabellas gamla förskolas vikarielista.
Sen ska jag på en intervju på torsdag på ett föräldrakooperativ nere i stan. Inte så långt ifrån min förra VFUförskola. Är en tjänst i småbarnsavdelning. Så vi får se hur det går.
I fredags fick jag förresten mejl från en av lärarna som jag hade i forskning,utvärdering och utveckling. Vi skulle läsa en avhandling och därefter skriva ett paper om det. Jag failade två gånger, skrev om den efter jag läst texten igen och denna gången blev jag Godkänd.
Så nu kan vi koncentrera oss på vårt examensarbete. Min skrivarkompis har skickat in det till vår lärare som höll i kursen och nu väntar vi på besked från henne om vi ska upp till opponering eller om vi ska ändra en massa eller bara ändra om i texten. Det är lite upp till henne. Jag hade ju hoppats på opponering i april och då kan jag ju hinna jobba lite också innan.

Äntligen är den ur världen.

Nu är det dags att koka ris.

Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.