Feb 082017
 

till min skrivarkompis som jag skriver examensarbetet tillsammans med att vi ska börja skriva så fort som möjligt för att kunna opponera i april och vi kommer få handledning några gånger under marsmånad. Äntligen börjar det röra på sig. Nu har jag bara tentan nästa lördag och tentan i avhandlingen som ska in den 24 februari. Tentan till den 18 februari får jag sätta mig  med i veckan som kommer eller imorgon när jag städat klart. Jag kan känna att äntligen vi behöver inte vänta till nästa år innan vi examinerar i vår uppsats.
Jag hoppas i alla fall att vår nya handledare är schystare och tycker att vårt arbete är bra så vi slipper ändra så mycket.
Vår andra handledare var helt velig, hon frågade om vi skulle ha konflikter med då det var mycket konflikter mellan barnen och dessa tog vi upp i vår text och hon…vår lärare sa att vi skulle skriva om detta i tidigare forskning, vilket vi gjorde. Sen gnäller hon helt plötsligt att vi inte skulle ha med det. Amen snälla människa bestäm dig liksom. Vi kommer ju så klart ha det kvar eftersom vi har konflikter i vår text och hur man kan lösa dem.
Snart tar vi tag i detta igen och ser till att vårt examensarbete blir klart och jag kan få in de sista poängen i det teoretiska så har jag bara det praktiska kvar – VFUn.

Nu i veckan kom snön tillbaka och idag har det snöat hela dagen och jag är glad att jag inte jobbar för då hade jag fått åka sjukt tidigt för att ens komma i tid.

Izabella på väg hem från skolan. Ber om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilderna.

Xander på väg hem från skolan.

På tal om jobb tidigare här så var jag på två intervjuer förra veckan. En på förskola om någon av de fyra tjänsterna som de hade ute. Får se hur det blir där.
Sen var jag på ett bemanningsföretag som hyr ut personal till olika förskolor som de slutit avtal med och där kan det nog bli lite timmar. Får se hur det blir med det också.
Just nu om vi ska ta upp vårt examensarbete blir det inget heltidsjobb utan det kommer bara bli timmar.
Mannen min har börjat på sin utbildning och gått där i två veckor nu dessutom så har han skaffat sig ett extrajobb- som tidningsbud. Lite extra pengar. Men nu får vi hoppas CSN kommer igång.

Nu måste jag tänka på maten här hemma.

Tills nästa gång. Ci vediamo ciao / Louise 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.