Jan 232017
 

Är så trött på att bo i vårt område nu. Speciellt med våra grannar som alltid låter som elefanter, som väsnas fram till småtimmarna. Dom är aldrig tysta känns det som. Borde egentligen klaga hos husvärden men jag orkar inte med en konflikt med dem. Man får hoppas de flyttar snart. 


Jag hoppas att vi kommer här ifrån för detta området är galet.
Som för någon vecka sedan var alla Malmös poliser här, jag skojar inte vi hade piké, civilare ,hundförare ja you name it. De hade sina vapen dragna då det var snack om ett gisslandrama av något slag. Gisslandramat var en man som i princip hotade skada sig själv med kniv…naken också. Helt galet.
Det slutade med att polisen avväpnade honom med chockgranater. Mer vet jag inte. Så spännande att bo här.


//Googlebild//

Väntar på att min lärare ska få tummarna loss och lägga ut våra betyg från den sista kursen som vi hade nu innan examen. Det är två veckor sedan vi blev klara med sista kursen.
Men jag känner på mig att jag måste göra om det i alla fall mitt abstract för jag tror min lärare såg att jag darrade som ett asplöv.
Visst golvet öppnades inte och jag föll inte ner i en fallucka men fy fasiken vad jag hatar redovisning. Så det hoppas jag att jag slipper igen. Och vem vill gå dit en lördag?
Ja vi får se när de väl lägger upp betygen.
Det har hänt en del andra saker också men jag skriver om det imorgon om jag hinner.
Jag vill även visa er vad jag fick i examenspresent och så de änglar som tillkom i min samling. Borde kanske ha en sida med bara mina änglar haha.
Nu ska jag vika tvätt och sen blir det sängen.
Ber om ursäkt om alla googlebilder.

I hate to do the laundry.

På återseende. Ci vediamo ciao. / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)