Jan 042017
 

Hej bloggen
Nytt år och nya möjligheter heter det ju.Så nu hoppas jag verkligen att detta året blir ett bra år för alla inblandade.
Till att börja med så ska mitt abstract och power point in imorgon kväll, jag har påbörjat det så det är bara att avsluta det.
Men jag har ju verkligen noll motivation för jag vet inte hur jag ska få ihop det sista.
På måndag och tisdag har vi examination hela dagarna och vi måste gå på båda.

Jag är på god väg upp till översta toppen med denna uppgift.
Kommer bli klar med den imorgon. Ikväll orkar jag inte mer. Ska komma på en fråga och sen lägga ner det för ikväll.
I kväll ska jag bara skriva brev till mina brevkompisar som väntar på svar från mig.
Jag har haft så mycket att göra och kommer fortsätta efter jag har gjort denna examinationen så måste jag ta itu med min avhandling och rätta till den (så jag blir G på den och får mina 9 hp, jag hoppas naturligtvis att jag blir godkänd på denna också.) och då har mina intressen blivit åsidosatta och det är bland annat att skriva brev och så ska jag ta upp mina språklektioner.

Men det är det här med motivationen eller så har jag motivationen att göra saker och ting men min tid räcker inte till. Jag älskar att skriva brev och jag älskar att skriva texter och blogga men tiden räcker inte tid.
Ibland önskar jag att dygnet hade mer timmar så jag hann med allt jag vill göra.
Nä jag får väl börja organisera mig och sätta upp mål för dagen.
Jag hoppas jag får tillgång till min platta snart så jag kan återuppta mina gitarrlektioner, har ju bara musician på min platta.

Nä nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt babbel. Hoppas motivationen kommer till mig….om inte så blir jag nog klar ändå och redovisningen går bra. Om en vecka börjar skolan igen. Barnen behöver komma tillbaka dit.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)