Dec 312016
 

Skickar en nyårshälsning till er som läser min blogg.
Har upptäckt att folk från vissa länder läser här också, ja såvida de inte sitter på proxy som säger att det är ett annat land trots att de är i Sverige. Nåja inget att bli upprörd över.
Ja så är det snart dags för att fira in ett nytt år….och jag hoppas det blir vårt år 2017.
Men det blir ju så som man gör det till.
Detta året har jag minsann kämpat arslet av mig för att bli godkänd i praktiken för att kunna ta examen tillsammans med mina kamrater i januari och jag lyckades med det.
Den 6 augusti blev jag och sambon man och hustru…i rådhuset mer om det i ett annat inlägg.


Dessa tre änglar fick jag i julklapp.. De två till höger fick jag av min moster som fick dem när hon var liten.

Igår kom de stora barnen hem från farmor och farfar då de hade sovit där från torsdagen och jag tog hand om en massa kläder som de inte hade använt där. Klapparna som hem från Polen har jag satt upp då det först ska göras i ordning på deras rum.
Ikväll ska vi fira både jul och nyår då barnen ju inte var i Sverige under julen så idag har vi skapat julår. Barnen köpte tydligen julklappar till mig och K i Polen så det kommer bli spännande och se vad de har köpt.

I morgon ska jag börja på mitt abstract och power point som ska vara inne på torsdag och jag har ju verkligen noll motivation men det är det sista jag ska göra sen är det examinationer den 9-10 och på fredagen examen samt fylla i två dokument som tydligen behövs för att jag ska kunna jobba på en förskola som ska öppna här i Malmö.

Nu avslutar jag här och önskar er alla ett grått slut och ett gott nytt år.
Hoppas att alla era önskningar går i uppfyllelse 2017. Jag hoppas det i alla fall.

Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.