Dec 282016
 

från krigszonen i Malmö. Seriöst det känns som man bor i en krigszon för det smälls här från tidig eftermiddag till sen kväll. Tror de slutar smälla när klockan är runt niotiden på kvällen och precis här utanför på gården, det slår aldrig fel.
Jag är så trött på raketer nu och så är det varje år.

Trött på det.

Så är det bara några dagar kvar tills det är nytt år 2017.
Har ni några speciella önskningar som ni hoppas går i uppfyllelse?
Jag har ju massvis av önskningar som jag hoppas går i uppfyllelse nästa år.
1. Jobb
2. Flytta någon annanstans där det är tryggare och lugnare
3.Att jag får råd med min lilla Russian blue.
4. Så klart så hoppas jag att det blir vårt år som alla andra år. Slut på all otur och saker.

Varför vill jag ha en ryss kanske ni är nyfikna på? Vår katt Tigris var väldigt lik en ryss och han var lika lojal som en också, han skulle vara med överallt även när jag satt vid datorn. När jag väl insåg att fasiken vi skulle inte gett bort honom så insåg jag att jag saknar min ”ryss” så nu ska jag spara ihop till en riktig en. Kommer ta lite tid men kanske när nästa kull kommer så har jag tillräckligt med pengar. Såg en jättesöt katt på Blocket idag, hon var bladad ryss/bondkatt  😮 .
Jag ville ha ett barn till men det ville inte K så det blev kompromiss istället haha.
men den tiden den sorgen. Nä ni behöver inte vara oroliga för en katt kommer inte in här på minst ett halvår.


Tigris, crazy cat

Nåja slutpladdrat nu. Snart dags att lägga sig igen. Imorgon kommer barnen hem till Sverige. De sover hos farmor till fredag och sen hämtar vi dem.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.