Dec 242016
 

till er alla en riktigt god jul.
Jag ska försöka ha en bra jul men hälften av vår familj är inte ens i landet denna julafton.
Detta året har gått sjukt snabbt tycker jag och om drygt 3 veckor tar jag examen yay.
Ska slå in julklappar n innan vi åker till min moster där vi ska fira jul.
Jag ville köpa en present till min make men den fanns inte inne så jag hoppas de får det efter jul så det blir en sen julklapp. Kommer visa er den då.
Izabella åkte till mina föräldrar igår för att sova över till idag utan sina bröder.

Inatt hände något väldigt otäckt, jag fick besök av värsta julspöket….nä jag skojar inte och det var så satans otäckt. Jag vet att vissa skrattar åt mina fantasier men jag bryr mig inte jag vet att det finns en värld på andra sidan. Jag vet att de döda kommer och besöker oss, men ibland kan elaka personer också komma över. Denna kvinna var inte här för att vara snäll hon var här för att skrämma mig. Jag till och med ropade på någon.

//Nej hon såg inte ut såhär men nästan//


God jul önskar Izabella.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.