Dec 022016
 

Happ då får jag väl vänta till måndag då.
Min lärare var även hon förvirrad av min handledares omdöme så nu ska hon gå till sin chef och visa omdömet för henne om vad som gäller vid omtentamen av VFU.
Min handledares omdöme säger att jag behöver utveckla en del saker och har utvecklats helt medan hennes mun sa att jag inte uppnådde alla kriterier i kurs tre och det sa hon när vi hade trepartssamtal i tisdags. Men min lärare sa även att vad det står i omdömet så kan hon inte underkänna mig men vi får väl se vad jag får reda på under måndagen.
what
Just nu känner jag mig så här.
Snacka om dubbelmoral att säga först en sak och sen skriva en helt annan sak.
Men jag kan ju tycka att det är elakt att underkänna mig i min VFU när jag har en kurs kvar som ligger på fem veckor.
Men nåja vi får se vad som händer på måndag. Ska i alla fall skriva klart min uppgift och skicka till min lärare imorgon eller på söndag så hon har det på måndag sen får vi se vad som händer. Hon vet i alla fall att jag har 2 VFUer kvar, denna kursen och examensarbetet samt en avhandling som ska in i april så jag tror inte hon är taskig. Dessutom så sa jag att bli Godkänd i denna VFUn skulle vara en bra födelsedagspresent till mig så hon sa att det ska vi nog fixa….hmm hur ska man tolka det?
Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon ska vi till min syster på julträff med kusinerna då de stora baren åker till Polen under julen, min syster med familj firar med farmor och farfar och syster med familj i år, min kusin och hans familj firar för sig med min moster så jag, K och Izabella firar med mina föräldrar och mammas släkt i Rödde.
Blir nog en jobbig jul.

Vi höres. Ci vediamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.